dag 6
Door: Fonnie
Blijf op de hoogte en volg Fonnie en Peter
07 Juli 2013 | Canada, Manitoulin Island
Sault st Marie naar Manitoulin eiland. We vertrekken vroeg zoals altijd, richting Manitoulin eiland. We hebben nog niets geboekt, maar dat zal wel lukken. We verbazen ons over de grote verschillen in natuur van dit land. Het is prachtig. Overal kleine meertjes, bossen rotsen. We komen na wat omzwervingen over het eiland bij een heel mooi B&B. Het ligt prachtig verscholen aan de rand van het Manitolin meer. Lang leve de navigatie!!! Anders hadden we dit nooit gevonden. Uit eten is het een ander verhaal...eten is fish and chips... Niet zo culinair als we gehoopt hadden :(. Maar alla. We gaan op zoek naar verschillende restaurants die ons aanbevolen zijn. Eerste... Closed... ok, kan gebeuren... Volgende ..closed mmm vreemd. Maar wij hebben langzamerhand echt wel honger.. Dus nog maar eens verder. Oke verderop is een pizzeria. Alles is goed inmiddels ... We komen binnen.... Tis dat we echt honger hebben maar anders. We bestellen een eenvoudige pizza. Kunnen ze niets aan verknoeien...en een biertje...ooow we verkopen geen alcohol... Oke dan maar water :(. De pizza's zijn warm maar dat is ook alles. Mmm volgende keer kan alleen maar beter zijn ;). Blijkt dat alle restaurants zo rond 19.30u sluiten. Hadden wij ff geen rekening mee gehouden. Bij onze B&B dan maar een wijntje, samen met andere gasten uit Canada gezellig kletsen buiten bij het meer.